50º aniversari Aam Real de Gandia

‘50 ANYS DE GERMANOR’ celebrat el dissabte 12 de març de 2022 al Teatre Salesians d’Alcoi. 

Un concert organitzat per tal de celebrar els 50 anys de relació entre l’Agrupació Artística Musical Real de Gandia i la Filà Andaluces. Un homenatge per als que han format part alguna vegada d’aquesta banda i de la Filà i que al llarg dels anys han cuidat la unió entre músic i fester.

El repertori triat fa un repàs per aquelles peces que han format part del repertori de la Filà Andaluces. Moltes d’elles interpretades per l’AAM Real de Gandia, fent especial el pas de la Filà pels carrers d’Alcoi i fent que esta Filà no s’entenguera sense la mestria d’aquesta entitat musical. 

L’Agrupació Artística Musical Real de Gandia va regalar a la Filà Andaluces la marxa contrabandista ‘PERIS’. Composada per a l’ocasió per Vicent Simó Montaner. Un regal a la Filà per aquests anys i també per Miguel Peris Català, Primer Tro que va apostar per esta banda allà pel 1972. 

La Filà Andaluces va regalar una batuta en forma de navalla. Símbol d’unió entre música i festa i per a que esta relació perdure molts anys més. 

Alcoi, 2 d’abril de 2022